Skip to content
https://get.wise.se/hubfs/automation-marketing-image.jpg
webinar-tag

Om eventet:

Visste du att 80% av alla marknadsavdelningar som använder sig av Marketing Automation som verktyg ökar sina leads, och 77% av dem ökar sin försäljning? M/A som metod är inget nytt utan har funnits sedan 90-talet - men senaste åren har behovet av specialister inom Marketing Automation ökat. Varför? Jo, för fler företag har äntligen förstått värdet av att ha en expert inom området på plats. 

Den 20 september kl. 8.30 bjöd vi in Clara Söderberg som lång erfarenhet av både Marketing Automation och verktyget Hubspot, men som också är en fena på digital marknadsföring. Dessutom var även Ida Åqvist, vår egna digitala ninja och Marketing Automation specialist, med och prata om dem viktigaste delarna i ett M/A arbete. 

Vi pratade bland annat att prata om... 

  • Vad är M/A och vad är det INTE? 
  • Vilka delar är avgörande för att metoden Marketing Automation ska fungera och vara effektiv? 
  • Myter och sanningar om M/A

 

 

clara-soderberg

Clara Söderberg 

Digital Affärschef

Jag är en av få seniora MA-specialister i Sverige med över 5 år på digital byrå i bagaget. HubSpot ligger mig extra varmt om hjärtat och jag går igång på att förenkla komplexa problem. Numera är jag i bilbranschen och blev i juni utsedd till Motorbranschens mäktigaste kvinna inom kategorin ungt stjärnskott.

Mitt drömresmål: Rymden
På min bucket list: Bo (ett tag) på ranch och leva cowboyliv
Bästa life hack: Ha en hund, det är jobbigt men man mår bra av det

ida-1

Ida Åqvist

Growth Marketing Specialist

Rätt budskap till rätt person vid rätt tidpunkt är målet! Jag arbetar varje dag för att både effektivisera och automatisera delar av marknad- och säljarbetet. Det finns inget mer tillfredställande än när mina kollegor äntligen förstår värdet av M/A arbetet. 

Mitt drömresmål: Bygga om en folkabuss och bila i Europa med mina två söner! 
På min bucket list: Allt? 
Bästa life hack: Om du aldrig ljuger behöver du inte komma ihåg vad du sagt! 

marie-thorslund-1

Marie Thorslund

Affärsområdeschef på KIMM

Jag älskar att koppla ihop människor och är en Networker by Heart. Och jag går igång på att vara den där personen som tänder gnistan hos andra och genom det inspirera till att våga ta nya vägar.

Mitt drömresmål: Att resa runt på Nya Zeeland i en husbil 
På min bucket list: Att segla över Atlanten
Bästa life hack: Att välja och välja bort