Skip to content
https://get.wise.se/hs-fs/hubfs/kimm-fika.jpg?width=2399&quality=high

E-kaffe för dig som är chef inom marknad & kommunikation

Vill du diskutera med branschkollegor som har liknande funderingar som du? Vill du få ny input och nya perspektiv kring de utmaningar du står inför?
Event

Välkommen till en virtuell fikastund med oss! Var tredje vecka bjuder vi in till samtal och diskussioner om ledarskap, utmaningar och möjligheter. Vi hoppas att du som brinner för ledarskap inom marknadsföring och kommunikation kommer att ansluta. Här kan du både lyssna in och aktivt delta i samtalen och diskussionerna – du väljer själv.

Vi på KIMM har en sann passion för den här branschen. Vår drivkraft är att skapa en dynamisk rörelse av visionärer och strateger, samt att bygga framtidens hållbara marknads- och kommunikationsteam. Vi vill tillsammans med dig och dina branschkollegor diskutera de utmaningar ni står inför i er vardag. Många av er har liknande utmaningar - så varför inte diskutera dem tillsammans?

Exempel på ämnen vi kan komma att beröra inkluderar:

- Rollen som ledare inom marknad & kommunikation

- Framtidens marknad – och kommunikationsavdelning

- Ledarskap och teamutveckling

- Trender och strategier inom marknad och kommunikation

... och förhoppningsvis massa best practice och framgångssagor från oss alla deltagare! 

Det här initiativet är ännu ett steg i vår strävan att dela med oss av kunskap, inspirera och väcka livliga diskussioner bland marknads- och kommunikationsledare. Luta dig in och klicka på din anmälan till höger – så ses vi på vårt digitala möte på Teams. Låt oss lära av varandra och låt oss inspireras!

När?

Var tredje fredag kl. 10:30 (nästa tillfälle är den 9 februari).
Du får en länk till Teamsmötet när du har gjort din anmälan!

Varmt välkommen!