Skip to content
https://get.wise.se/hs-fs/hubfs/iStock-1341047641.jpg?width=1253&quality=high

Vi på KIMM vet att marknads och kommunikatörs-världen är som en ständigt föränderlig resa, och vi delar den resan med dig. Vi förstår att du, med ditt engagemang inom marknadsföring, har frågor och tankar om branschens framtid, utveckling och de utmaningar vi står inför idag. Därför vill vi öppna dörren för dig att delta i vårt webinar där vi ska göra vårt bästa för att besvara dina tankar och funderingar.

Under webinariet kommer vi att beröra flera viktiga ämnen inom marknadsföring. Vi kommer att berätta om olika anställningsformer, och beskriva de fördelarna är att arbeta som marknadsföringskonsult. Dessutom kommer vi att dela några av de senaste marknadstrenderna och utmaningarna för dig som söker jobb.

Vi kommer även ha ett formulär där du kan skriva in dina frågor till oss.

Formuläret hittar du här

Detta webinar passar dig som:

Arbetar i en specialistroll: Oavsett om du arbetar i en datadriven analytisk roll, en kreativ roll eller arbetar inom kommunikation passar det dig.

Är nyexaminerad eller studerar: Om du är en nyexaminerad eller fortfarande studerar, och vill bygga en framtid inom marknadsföring.

Är nyfiken på det läget: För dig som är intresserad av att förstå hur det rådande affärsklimatet påverkar marknadsavdelningar.

När? 26 oktober

Tid? 8.30 - 9.00

Kanal? Zoom (länk kommer efter anmälan!)

 

Talare

Marie Thorslund
Affärsområdeschef
Eva Eerlandsson
Konsultchef
Sofie Garpered
Talent Acquisition Specialist
Malin Myhrman
Teamchef Rekrytering