Skip to content
https://get.wise.se/hs-fs/hubfs/iStock-1481124469.jpg?width=1447&quality=high

Utforska AI och Metaverse och förstå hur det påverkar dig och ditt företag!

Upptäck den banbrytande framtiden för marknadsföring genom att anmäla dig till vårt kommande webinar med Linda U Johansson, författaren till Sveriges första bok om Metaverse!
Webinar

Metaverse är på väg att förändra marknadsföringsbranschen i grunden.
Genom att skapa en helt ny dimension av interaktion och kommunikation, öppnar Metaverse upp oändliga möjligheter för marknadsförare att engagera sina målgrupper på en nivå som tidigare var otänkbar.

I den här spännande sessionen kommer Linda U Johansson att ta oss med på en resa in i marknadsföringens framtid. Vi kommer att utforska hur Metaverse kommer att revolutionera kundupplevelsen och ge marknadsförare kraftfulla verktyg för att skapa digitala kampanjer som är både unika och engagerande.

Med Metaverse kan företag skapa autentiska och interaktiva virtuella evenemang och upplevelser där målgruppen kan delta i realtid. Genom att dra nytta av immersiva teknologier kommer marknadsförare också att kunna skapa skräddarsydda erbjudanden som är anpassade efter varje individuell kunds preferenser och behov.

Denna session kommer också att belysa hur e-handeln kommer att förändras fundamentalt med hjälp av Immersive Commerce - vi kommer att handla på helt nya sätt och detta kommer skapa nya handelsformer såväl som nya typer av produkter. Har du inte alltid drömt om att få digitala vingar?

Anmäl dig till vårt webinar och låt oss tillsammans utforska det otroliga landskapet av möjligheter som Metaverse erbjuder marknadsföringsbranschen. Häng med oss på denna resa in i marknadsföringens framtid - detta är en möjlighet du inte vill missa!

 Datum: 5 oktober
Tid: 08.15 - 09.00
Kanal: Zoom (länk kommer efter anmälan)

Talare

Linda U Johansson
Linda U Johannson är en författare till boken Metaverse Mayhem och futurist som dessutom föreläser om digitala trender, e-handel och hur världen förändras med AI och Metaverse. Hon har en mångårig bakgrund inom IT där hon bland annat har grundat e-handeln till Volvo Cars och Lynk & Co. Tack vare hennes långa branscherfarenhet bidrar Linda med insikter, perspektiv och infallsvinklar om framtiden på ett sätt som få kan leva upp till.