Skip to content
https://get.wise.se/hs-fs/hubfs/iStock-1426874794-1.jpg?width=1999&quality=high

Så bygger du ett hållbart marknadsteam!

Skapa ett hållbart och högpresterande marknadsteam: Boosta kreativiteten och bygg en idékultur – våra bästa tips!
Webinar

Varmt välkommen till KiMM Talks webinar - den perfekta möjligheten för dig att få värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa ett effektivt marknadsteam och bygga mer arbetsglädje!

Vi vet att det är tuffa tider för marknadsavdelningar och att det kan vara överväldigande att som ledare stå inför krav från flera intressenter, inklusive medarbetare, beställare, andra chefer och kunder. Men oroa dig inte, för under den här morgonen kommer vi att prata om vikten av ett tydligt ramverk och processer för att stödja ditt team. Och det handlar inte bara om struktur - vi kommer också att utforska hur du som ledare kan boosta kreativiteten och idéskapandet i ditt team.

Vi tror på att det är möjligt att ha både en effektiv marknadsavdelning och en rolig arbetsplats, och vi vill hjälpa dig att uppnå just det! 

Du kommer att få möta Alexandra Åbrandt, en erfaren ledare inom marknadsföring med över 20 års erfarenhet av att leda både stora och små team genom snåriga vägar och otrampad mark. Alexandra har de senaste tolv åren arbetat på IKEA Marketing & Communication, där hon har blivit en expert på att skapa arbetsglädje och utveckla effektiva marknadsavdelningar.

Så varför inte ta denna möjlighet att få värdefulla insikter och tips från en expert! 

Anmäl dig till vårt webinar och låt oss tillsammans skapa en bättre arbetsplats och mer effektiva marknadsavdelningar

VARMT VÄLKOMMEN!

 

Alexandra Åbrandt
Alexandras passion är att bygga hållbara, trygga team, starka i sitt ledarskap som går hela ur varje förändringsresa. Vi kommer att dela tankar, ställa frågor, hitta svar och dessutom se närmare på 5 praktiska tips för att skapa hållbara och högpresterande marknadsteam.

 

När? 26 april 8.30-9.15