Skip to content
https://get.wise.se/hubfs/MicrosoftTeams-image%20(45).png

Upptäck kraften med ChatGPT inom marknadsföring

Vår gäst Johan Kristiansson, expert på global digital marknadsföring på Ericsson, berättar, förklarar och ger konkreta tips!
Webinar

Innehåll?

Generativ AI är revolutionerande och kan påverka alla yrkesområden men marknadsföring och kommunikation kan särskilt dra nytta av den.

I det här webinariet har vi bjudit in Johan Kristiansson, expert inom digital marknadsföring på Ericsson, för att berätta om hur ChatGPT kan användas inom marknadsföring och kommunikation.

Johan ger vardagliga exempel på hur ChatGPT kan användas för att skapa engagerande marknadsföringsmaterial. Han berättar om hur man skapar en bra "prompt" som leder till framgångsrika resultat och hur man undviker risker och fallgropar. Vi får även koll på om ChatGPT kan hantera humor.

Vi utforskar också hur marknadsföring kommer att förändras på lång sikt genom användningen av generativ AI.

Datum och tid? 

Tisdagen den 16 maj klockan 8.30-9.15

Det finns möjlighet för deltagarna att ställa frågor till Johan under webinariet. Missa inte detta tillfälle att upptäcka kraften i ChatGPT och hur det kan hjälpa dig att förbättra ditt marknadsföringsarbete!

Anmäl dig nu!

VARMT VÄLKOMMEN

Johan Kristiansson
Johan är ansvarig för avdelningen Digital Marketing Development på Ericsson, som arbetar med global digital marknadsföring i framkant. Tidigare har han bland annat varit ansvarig för digital marknadsföring på SAS, marknadschef på Live Nation och projektledare på reklambyrån Forsman & Bodenfors.