Skip to content
https://get.wise.se/hs-fs/hubfs/iStock-1385970223.jpg?width=2117&quality=high

Marknadssnack för dig som arbetar med digital marknadsföring

En mötesplats där passion möter praktik, där vi digitala marknadsförare samlas för att inspireras och dela kunskap. Vi ses digitalt var tredje torsdag kl. 10.15, välkommen!

Vi på KIMM vill skapa en gemenskap för dig som har olika roller inom digital marknadsföring, oavsett om du är specialist eller generalist. Vi förstår att ditt arbete kräver flexibilitet och en ständig vilja att lära sig nya saker, och det är just det vi vill fokusera på. Så varför inte ansluta till vårt nätverk och delta i vår digitala fika? Här kan du diskutera, dela erfarenheter och få nya perspektiv på de utmaningar du möter varje dag.

Vad kan du förvänta dig:

- Inspiration: Lyssna till spännande diskussioner om aktuella ämnen inom marknadsföring.

- Nätverkande: Möt likasinnade kollegor och bygg upp din professionella gemenskap.

- Lärande: Få konkreta lösningar och idéer för att möta dina utmaningar.

Vi diskuterar ämnen som:

- Effektiv marknadsföring i ett snabbrörligt digitalt landskap.

- Att balansera proaktivt och reaktivt arbete inom små marknadsteam.

- Strategier för att hantera tids- och kompetensbrist.

- Kreativitet och glädje under press – hur behåller du din inspiration?


Våra digitala möten äger rum var tredje torsdag mellan kl. 10:15–11:00 och du får en länk till Teamsmötet när du anmäler dig!

Datum för de kommande fikastunderna:

- 16 maj

- 7 juni

Vad väntar du på?
Anmäl dig här och nu – Inga avgifter, inget tvång, bara gemenskap och inspiration. (Och du, var med när du kan och vill.)

Välkommen till Marknadssnack – För dig med utmaningar och drömmar inom digital marknadsföring!

 

Speakers

Mira Thimmayya
Är en kreativ marknadsstrateg och föreläsare som brinner för att hjälpa modiga företag skapa starka varumärken genom smarta strategier och content som får folk att känna. Hon har också startat Brandfixers, som hjälper upptagna marknadsavdelningar och personer gå från att vara överbelastade och splittrade till att bli mer effektiva, uppskattade och stolta skapare av företagets och sitt eget varumärke. Marknadsansvarig på KiMM.
Marie Thorslund
En passionerad ledare, coach, nätverksbyggare och möjliggörare som brinner för att hjälpa människor att utvecklas och att hitta sitt drömjobb! Marie har över 25 års erfarenhet av ledande roller inom marknadsföring, varumärkesutveckling och kommunikation inom bl.a. detaljhandeln och resebranschen. Marie arbetar som Affärsområdeschef på KiMM och kommer att dela med sig av sin erfarenhet och kunskap från branschen.