Skip to content
https://get.wise.se/hubfs/teambuilding.jpg

Vinn en exklusiv Teamutvecklings-workshop!

Vill du ta ditt team till nya höjder? Nu har du chansen att vinna en spännande och interaktiv workshop i teamutveckling från vår partner Alva Labs! Den är speciellt anpassad för upp till 10 personer. Under 1,5 intensiva timmar kommer ni tillsammans att utforska och utveckla er teamdynamik på djupet.
 

Låter detta som något för ditt team? 

 

Var med och tävla om en workshop för ditt team nu! Scrolla ner för att läsa mer om vad ni kan vinna!

 

glodlampa
 

 

Vad kan ni förvänta er under denna workshop?
 
Denna workshop är inte bara en möjlighet att lära känna varandra på ett djupare plan, utan också ett verktyg för att skapa ett mer sammanhängande och effektivt team. Missa inte chansen att transformera ert teamarbete och uppnå era mål tillsammans!

Personlighetsmappning: Vi kartlägger varje teammedlems unika personlighet. Detta blir grund för inspirerande diskussioner och insikter som stärker samarbetet.

Personliga rapporter: Varje deltagare får en detaljerad rapport baserad på Big Five-modellen, den mest evidensbaserade personlighetsmodellen, med personlig guidning för att förstå och använda resultaten effektivt.

Teamöverblick: Analysera och upptäck nyckelinsikter om likheter och skillnader inom teamet. Hur kompletterar ni varandra?

Praktiska övningar: Lär er att tillämpa dessa insikter för att förbättra samarbetet och öka teamets prestanda.

Delta i tävlingen idag! Vinnaren kontaktas veckan efter tillställningen via mail. Tävla genom att svara på fyra enkla frågor.
 
(Du kommer att bli ombedd att ange din e-postadress för att vara med i tävlingen.)

 

Partners

Alva Labs - Hire People, Not CV's.
Alva Labs är en av Sveriges mest använda plattformar inom kandidatutvärdering. Vår mission är att effektivisera matchningen mellan rekryterare och kandidater och samtidigt upprätthålla en hög kandidatupplevelse. Med en grund i forskning, modern testteori och maskininlärning, tillhandahåller Alva Labs en rad tester och verktyg - från personlighetstester till adaptiva logiktester, kodtester och strukturerade intervjumallar. Dessa verktyg är designade för att ge djupgående insikter om kandidaters förmågor och lämplighet för specifika roller, som säkerställer att bedömningarna är både rättvisa och relevanta.
KiMM
Vi är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom marknad och kommunikation. Vi älskar den här branschen och vill tillsammans med dig bygga framtidens marknadsteam. Med nyfikenhet, mod och passion hittar vi den perfekta matchningen och ser till att arbetslivet blir ett roligt äventyr för dig och dina kollegor.